Vrienden van het Maartenhuis

De stichting vrienden van het Maartenhuis stelt zich ten doel projecten ten behoeve van bewoners van het Maartenhuis financieel te ondersteunen. De stichting zorgt dat extra's die het leven aangenaam maken en aanvullingen op de door de overheid vastgestelde basisvoorzieningen, mogelijk zijn. Wensen van culturele aard, zwemmen, paardrijden, kunstzinnige activiteiten of een uitje vallen hieronder. De afgelopen jaren hebben de Vrienden bijgedragen aan o.a. de duofiets, podium, toneelgordijnen en een uitstapje naar De Efteling.

Word donateur!

Gunt u de bewoners ook iets extra's? Word dan donateur van de Stichting Vrienden van het Maartenhuis. U kunt al donateur worden door €10,- per jaar over te maken op Rabobank IBAN-nummer NL15RABO0152233040 t.n.v. Stichting Vrienden van het Maartenhuis te Den Burg. Met een eenmalige gift zijn wij natuurlijk ook heel blij.

Nieuwsbrief

Donateurs ontvangen jaarlijks een nieuwsbrief van de Stichting Vrienden van het Maartenhuis en blijven zo op de hoogte van gebeurtenissen en ontwikkelingen. Giften kunt u ook in uw nalatenschap opnemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de stichting.

Lees hier onze laatste nieuwsbrief:
St Vrienden nieuwsbrief 2023

Contact

Secretariaat Stichting Vrienden van het Maartenhuis
Ruijslaan 81
1796 AZ De Koog
T. 0222-744 222
E. vrienden@maartenhuis.nl

ANBI-gegevens

Stichting Vrienden van het Maartenhuis is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Bekijk onze gegevens.